Bouwplaatsbeveiliging

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. Niet alleen loopt de veroorzaakte schade op tot miljoenen euro’s, ook vormt dit een serieus gevaar voor mensen die aanwezig zijn op of rondom de werkplaats. Door vernielingen of sabotage kan uw materiaal zodanig beschadigd raken, wat in sommige gevallen zelfs dodelijke ongevallen kan veroorzaken. Het correct beveiligen van uw bouwplaats, werkplaats en materialen is daarom zeker geen overbodige luxe.

Vooral buiten werktijden, wanneer niemand aanwezig is op de bouwplaats, is de kans het grootst dat u slachtoffer wordt van eerder genoemde delicten. U kunt zich wel extra goed verzekeren tegen dergelijke situaties, maar voorkomen is altijd beter dan genezen, vooral omdat u vast zit aan een strakke planning.

De oplossing wordt u door Vincere Security met plezier aangeboden. Onze gecertificeerde surveillanten beveiligen uw bouwplaats, zowel tijdens als na werktijd, of allebei. Tijdens de dienst worden controlerondes uitgevoerd, waarbij onze beveiligingsmedewerkers getraind zijn in het herkennen van potentieel onveilige situaties. Bij verdachte situaties worden direct gepaste maatregelen ondernomen, zoals het waarschuwen van uw personeel en eventuele hulpdiensten. De bevindingen worden ook altijd genoteerd in een rapport, zodat u analyses kunt uitvoeren op de vastgestelde situaties.