Particulier onderzoeker

Binnen bedrijven komt het voor dat er door het personeel onrechtmatige daden worden gepleegd. Dit kan interne bedrijfsdiefstal zijn, maar ook oplichterij of onrechtmatig ziekteverzuim. Een particulier onderzoeker helpt u dit probleem te onderzoeken en biedt u waar mogelijk een oplossing. Een beveiliger met het diploma ‘particulier onderzoeker’ is opgeleid om met deze betrouwbare en gevoelige informatie om te gaan, en is bekend met de Nederlandse wetgeving.

Problemen als deze kunnen binnen uw bedrijf zorgen voor een vervelende sfeer en de doeltreffendheid van uw werk verminderen. Vertrouwen van het personeel onderling is namelijk belangrijk voor het rendement.

Vincere Security zorgt er voor dat uw bedrijf niet alleen voor dreiging van buiten wordt beveiligd, maar ook voor bedreigingen van binnenuit. Wij onderzoeken voor u deze problemen en kunnen u advies geven over de te treffen maatregelen. Wij staan garant voor de waarborging van uw gevoelige informatie, en zorgen er voor dat u na het onderzoek weer met vertrouwen aan het werk kunt gaan.