Flexibele surveillance in Dordrecht en omstreken

Bij Vincere Security begrijpen wij dat surveillance nog steeds mensenwerk is. Het beveiligen van een object zoals een woning, winkel of bedrijfsterrein verdient de beste alarmopvolging. Dit maken wij onder andere op professionele wijze mogelijk door middel van keyholding en mobiele surveillance.

Veelzijdige diensten

Vincere Security biedt u graag op maat gesneden oplossingen die voldoen aan uw behoefte. Daarom bieden wij ook een aantal exclusieve diensten. Kijkt u bijvoorbeeld eens rond bij evenementenbeveiliging, uitvaartbeveiliging, congresbegeleiding of brandwacht en preventie. Daarnaast bieden wij nog andere specials, zoals VIP-beveiliging, particulier onderzoeker, privé-chauffeur en ad hoc diensten.

Dordrecht en Drechtsteden

De hoofdlocatie van onze beveiligers is gevestigd in Dordrecht, waardoor wij uitermate geschikt zijn voor diensten in de Drechtsteden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht, Alblasserdam of Hendrik-Ido-Ambacht. Maar ook buiten de Drechtsteden zijn wij actief, zoals in Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Rotterdam, Ridderkerk en vele andere plaatsen in Nederland.

Interesse?

Indien u vragen heeft over onze diensten in surveillance in Dordrecht en omstreken, dan staan wij u hier graag over te woord!
U kunt ons bereiken via info@vincere-security.nl of 06 12 66 35 98. Meer informatie op onze contact-pagina.